Switch to English
Informatie

Uw huisdier verzekeren

Heeft u al eens nagedacht wat er gebeurt als uw huisdier ziek wordt? Een ontstoken kies, een gebroken poot, een hartkwaal of een te snel werkende schildklier? Zo’n beetje alle aandoeningen die mensen kunnen krijgen komen ook bij dieren voor. Door betere kennis en nieuwe medicijnen en apparatuur kunnen wij huisdieren steeds beter behandelen. Aan deze innovaties hangt echter wel een prijskaartje en dat is nu net waarom wij het een goed idee vinden dat iedereen met een huisdier een verzekering afsluit. En, hoe jonger het dier, hoe goedkoper de polis! Let bij het afsluiten goed op welk pakket u kiest en wat wel en niet wordt meeverzekerd.

Zoals eerder beschreven: voor de preventieve zorg (dat vaak niet vergoed wordt bij een verzekering) kunt u bij onze praktijk het huisdierenzorgplan afsluiten. I.c.m. een verzekering heeft u zo optimale dekking van de zorgkosten van uw huisdier.

Goede dierenverzekeringen

Neem vooral even een kijkje op de websites van de verzekeringen om te zien wat de opties in pakketten en de vergoedingen/kosten zijn.