Switch to English
Preventieve zorg

Zorgplan

VetPlan® is een speciaal jaarabonnement voor honden, katten en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. 

Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks en antiparasitica krijgt u met VetPlan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

VetPlan® is geen verzekering en biedt dus geen dekking als uw huisdier plotseling ziek wordt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan? Dan heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig. Heeft u reeds een dierenverzekering die preventieve zorg dekt dan kunt u van ons een declaratie formulier krijgen die u bij de verzekering kunt indienen.

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag (u vindt onze prijzen here) dat via een automatisch incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontroles , ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken met 20 tot 30% korting. Daarnaast krijgt u 10% korting op voeding , gebitsreinigingen en -verzorgingsproducten, consult en nagels knippen. Tijdens de controlemomenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf problemen en ziektes kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt.

U kunt kiezen tussen en VetPlan® basis en VetPlan® Plus. Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af in een van onze vestigingen. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.