Switch to English
Specialismen
Voeding

Voeding

Wij begrijpen hoe belangrijk voeding is voor de gezondheid en het welzijn van uw geliefde huisdier. We zijn op de hoogte van de belangrijkste inzichten op het gebied van voeding en werken nauw samen met Esther Plantinga, dé Europees erkende diervoedingsspecialist van Nederland en het door haar gemaakte voedingsprogramma FeedWise. 

  • Voldoet de voeding die ik nu geef (nog) aan de specifieke voedingsbehoeften?
  • Is de dagelijkse hoeveelheid voeding (nog) passend bij het huidige gewicht en leeftijd? Hoe kan ik mijn puppy of kitten verantwoord laten opgroeien?
  • Hoe kan ik mijn hond of kat verantwoord laten afvallen?

Vragen waar we met FeedWise in een handomdraai een passend antwoord op hebben. Na invoeren van actuele gegevens in FeedWise met betrekking tot ras, leeftijd, gewicht en huidige voeding, kan u een voedingsadvies op maat krijgen. Zowel voor gezonde dieren als dieren met een ziekte en een speciale voedingsbehoefte. FeedWise bevat ook specifieke modules voor het verantwoord laten afvallen of het groeien van pups en kittens. Dit voedingsadvies kan gelden voor voeding die wij op de schappen hebben staan maar ook voor voeding die wij zelf niet verkopen maar waar u een goed gevoel bij heeft of die uw dier nu eenmaal erg lekker vindt. We kunnen een simpele voerberekening voor u maken maar u kunt ook een voedingsconsult plannen voor een uitgebreider advies. Voor opgroeiende pups bieden wij een puppycheck (link naar sectie puppycheck) bij onze paraveterinair. Bij deze check controleren we de groeicurve en vertellen we u precies hoeveel uw pup mag eten.

Lees meer over voeding in onze nieuwsbrief over voeding.